Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Нова ТвЗам.-министър председателят Томислав Дончев коментира в

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Нова ТвЗам.-министър председателят Томислав Дончев коментира в
Коментари Харесай

Томислав Дончев за думите на Борисов за Радев: Защо отнемате правото на премиера да бъде емоционален

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Нова Тв

Зам.-министър ръководителят Томислав Дончев разяснява в „ Здравей, България ” по Нова Тв напрежението сред Бойко Борисов и Румен Радев.

„ Това е все едно, да кажа, че Виктор и Ади не си правят работата. В Сутрешния блок те фъфлят и мощно ме съмнява, че единият от двамата е подкупен.

Хубаво е да има здравословно напрежение сред институциите. Ако всичко е черно, няма защо се хванеш.

От цялата тази работа мога да извлека две неща – първо, тоталната политическа злоба към държавното управление, което е тип позиция.

И второ, изявеното и прикрито предпочитание на господин президента да бъде конструктор на нещо като новата тройна коалиция. ”, съобщи Дончев.

Последва пряк въпрос към него от Виктор Николаев – по какъв начин ще разяснява думите на Борисов, че Радев е лицемерен и злобен човек.

На този въпрос Томислав Дончев отговори като посланик: „ Да флиртуваш с злобари, е рискова технология в дълготраен проект. Ако се случи да храня звяра, той първо ще се умилква, а след това не е ясно дали няма да изяде теб.

Защо отнемате правото на премиера да бъде прочувствен? Ако направи някой сходен коментар за вас двамата, и вие ще реагирате прочувствено. В политиката има пристрастеност и страсти. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР